free web templates

KiMG MEDIA GROUP 

FILM & VIDEO | KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK

Több száz image film, termékfilm, reklámfilm, mozifilm...


Nemzetközi filmstúdióként forgattunk már Angliában, Belgiumban, Ausztriában, Szlovákiában, Ukrajnában, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában és az USA-ban.


Úttörők vagyunk a piacon abban, hogy elérhető áron profi végterméket tegyünk le az asztalra a nagy multik mellett a kis- és középvállalkozások számára is.

BLACKGROUND

A Blackground a KiMG Media Group dokumentumfilm-gyártó részlege. A Blackground keretein belül készülnek az egész estés, országos tévéfilmek.

INSTANTFILM

Az Instantfilm egy olyan "termékünk", amely kis- és középvállalkozásoknak nyújt olcsón, de kiváló minőségben bemutatkozási lehetőséget.

iRUNLADY

Az iRunLady egy dokumentumfilm, amit Segesvári Zsolt és Kollár István készít. Gyártója a KiMG Media Group (a Blackground-sorozat keretein belül.)

STUDIO 880

A STUDIO 880 egy angol-kanadai cég, amelybe betársult a KiMG Media Group, így mi kezeljük és képviseljük a mozgóképes részleget.

KÖSZÖNJÜK!

BÜSZKÉK VAGYUNK, HOGY GÁTI OSZKÁR ÉS SZÍNHÁZA KIZÁRÓLAGOSAN MINKET VÁLASZTOTT MOZGÓKÉPES PARTNERÉNEK!

JÓTÉKONYKODÁS

EGY ERŐVEL TELI, DE AGYDAGANATTAL KÜZDŐ KISFIÚ UTOLSÓ SZÜLETÉSNAPJÁRÓL KÉSZÍTETTÜNK EGY RÖVID KLIPET EMLÉKKÉNT A CSALÁDNAK. 3 ÉVES VOLT...

NEMZETKÖZISÉG

USA, KANADA, ANGLIA, UKRAJNA, SZLOVÁKIA, ROMÁNIA, SZERBIA, SZLOVÉNIA, NÉMETORSZÁG... EZEK AZ ORSZÁGOK, AHOL HETEKET FORGATTUNK AZ ELMÚLT ÉVEKBEN.

 • “Elképesztő csapat, mindig rugalmasak, a mi időbeosztásunkhoz igazodnak. Nagyon korrektek. Értik a dolgukat, tudják, mit csinálnak. Köszönök mindent!”

  ETL GÁBOR
  Tulajdonos | ETLsoft
 • “Nem az a céljuk, hogy gyorsan, kevés munkával pénzt keressenek, hanem az, hogy a vevőnek mi a legjobb, legolcsóbb megoldás úgy, hogy a film profi legyen.”

  LOVASI BALÁZS
  Head of Marketing - Eastern Europe | Heraeus Kulzer
 • “Ennyire korrekt csapattal még nem találkoztam. Tudják mikor, mit és hogyan csináljanak. Értenek hozzá, szakemberek. Nagyon ritka az ilyen a mai világban.”

  TÓTH ÁDÁM
  Head of Marketing | Healthy Nutrition Laboratory

KÉRDEZZEN BÁTRAN!

KÖSZÖNJÜK LEVELÉT. AMINT MÓDUNKBAN ÁLL, AZONNAL VÁLASZOLUNK.

KiMG MEDIA GROUP | KÖZPONT
MAGYARORSZÁG
info@kimg.hu
www.filmstudio.online

KiMG MEDIA GROUP | VEZETŐSÉG
KOLLÁR ISTVÁN
+36 70 36 830 36
info@kollaristvan.hu