free amp template
Más szemmel mutatni a világot: 

komoly feladat, de értünk hozzá

KÉRDÉS, KÉRÉS ESETÉN...

Ha elakadt már ötlet szinten, vagy megvalósítani szeretne egy ötletet, esetleg konkrét elképzelése van, ne habozzon, keressen minket. Ez nem kerül semmibe, szívesen segítünk!

LEGÚJABB MUNKÁINK

GÁTI OSZKÁR ÜZENETE

INICIÁL VIDEOSOROZAT | ELSŐ RÉSZ

MAGMOD FOTO WORKSHOP EVENT FILM

LEGFRISSEBB HÍREINK

TECHNIKA:

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően Sony, Nikon, Lumix és RODE termékekkel dolgozunk PC környezetben, miután 2015. végén minden Apple hardvertől és szoftvertől megváltunk.


KÖSZÖNET:

Köszönjük Gáti Oszkár művészúrnak azt a bizalmat, amit már 5 éve élvezhetünk, hiszen győri színházának, a Club70-nek is hivatalos és kizárólagos vizuális (grafikai és mozgóképes) partnerei vagyunk. Reméljük, rászolgálunk a bizalomra!


TÁMOGATÁS:

Nagy öröm számunkra, ha tehetséges csapatot támogathatunk. Ismét megadatott, hogy kiváló zenészekkel együtt videoklipet készíthettünk. Egy gyerekzenekarra esett választásunk, akiknek felajánlottuk segítségünket. Ez az Iszkiri Zenekar és a Lekvárosbukta c. számuk. Minden évben próbáljuk folytatni a támogatói sorozatunkat.


ÁLMOK:

Elindult régi álmunk, a dokumentumfilm-sorozatunk. 2018-ban kétszer is az USA-ban dolgozhattunk, jelenleg pedig a folyamatos amerikai munkák leszervezése zajlik. 2019-2020-tól folyamatos USA-beli jelenléttel szeretnénk a külföldi helyzetünket is megerősíteni.


ÜZLET ÉS MUNKA:

2016. májusában elindultak a munkálatok Ukrajnában, Kijevben. A hosszú távú együttműködés keretében orvosokkal, kórházigazgatókkal, katonai felsővezetéssel, politikusokkal, aktivistákkal készülnek interjúk, és egy nagyszabású egészségügyi projektben vehetünk részt, mint audiovizuális munkatársak. Izgalmas, érdekes és figyelemre méltó munka ez számunkra.

2017-ben Romániát vettük célkeresztbe, és számtalan filmet készítettünk bukaresti cégeknek.

2018. már az USA éve volt, és nem állunk meg, több városban való képviseletünket építjük épp ki, ez a 2019-es év legfőbb feladata.

KÉRDEZZEN BÁTRAN!

KÖSZÖNJÜK LEVELÉT. AMINT MÓDUNKBAN ÁLL, AZONNAL VÁLASZOLUNK.

KiMG MEDIA GROUP | KÖZPONT
MAGYARORSZÁG
info@kimg.hu
www.filmstudio.online

KiMG MEDIA GROUP | VEZETŐSÉG
KOLLÁR ISTVÁN
+36 70 36 830 36
info@kollaristvan.hu