web creation software
Más szemmel mutatni a világot: 

komoly feladat, de értünk hozzá

KÉRDÉS, KÉRÉS ESETÉN...

Ha elakadt már ötlet szinten, vagy megvalósítani szeretne egy ötletet, esetleg konkrét elképzelése van, ne habozzon, keressen minket. Ez nem kerül semmibe, szívesen segítünk!

LEGÚJABB MUNKÁINK

GÁTI OSZKÁR ÜZENETE

DeWOLF - FREEDOM | VIDEOKLIP

ANGLIAI ESKÜVŐI FILM

LEGFRISSEBB HÍREINK

TECHNIKA:

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően Sony, Nikon és RODE termékekkel dolgozunk PC környezetben, miután 2015. végén minden Apple hardvertől és szoftvertől megváltunk.


KÖSZÖNET:

Köszönjük Gáti Oszkár művészúrnak azt a bizalmat, amit már több mint egy éve élvezhetünk, hiszen Győr új színházának, a Menház Színpadnak hivatalos és kizárólagos vizuális (grafikai és mozgóképes) partnerei vagyunk. Reméljük, rászolgálunk a bizalomra!


TÁMOGATÁS:

Nagy öröm számunkra, ha tehetséges csapatot támogathatunk. 2016-ban ismét megadatott, hogy kiváló zenészekkel együtt videoklipet készíthettünk. Most egy gyerekzenekarra esett választásunk, akiknek felajánlottuk segítségünket. Ez az Iszkiri Zenekar és a Lekvárosbukta c. számuk. A referencia oldalon megnézhető a klip.


ÁLMOK:

Hamarosan élesben is elindul régi álmunk, a dokumentumfilm-sorozatunk. Látogasson el a www.blackground.hu oldalra további infókért, és térjen vissza megnézni filmjeinket.


ÜZLET ÉS MUNKA:

2016. májusában elindultak a munkálatok Ukrajnában, Kijevben. A hosszú távú együttműködés keretében orvosokkal, kórházigazgatókkal, katonai felsővezetéssel, politikusokkal, aktivistákkal készülnek interjúk, és egy nagyszabású egészségügyi projektben vehetünk részt, mint audiovizuális munkatársak. Izgalmas, érdekes és figyelemre méltó munka ez számunkra.

KÉRDEZZEN BÁTRAN!

KÖSZÖNJÜK LEVELÉT. AMINT MÓDUNKBAN ÁLL, AZONNAL VÁLASZOLUNK.

KiMG MEDIA GROUP | KÖZPONT
MAGYARORSZÁG
info@kimg.hu
www.filmstudio.online

KiMG MEDIA GROUP | VEZETŐSÉG
KOLLÁR ISTVÁN
+36 70 36 830 36
info@kollaristvan.hu